​Uitvaartverzekering en vrije keus

Ik heb een uitvaartverzekering maar als mij of mijn gezin iets overkomt dan wil ik graag dat jij mijn uitvaart gaat verzorgen, kan dat dan wel?
Dit is een vraag die mij met enige regelmaat gesteld wordt. Wat veel mensen niet weten is dat ongeacht waar u verzekerd bent u altijd een vrije keus heeft wie uw uitvaart mag verzorgen.
De verzekering keert het verzekerd bedrag dan aan uw naasten of aan de uitvaartondernemer van uw keuze uit.
Zo heeft u zelf de regie in handen om te kunnen kiezen voor een uitvaartondernemer die bij u past. Een uitvaartondernemer die u of uw naasten alle tijd en aandacht geeft om zo samen een mooi, liefdevol en waardig afscheid te verzorgen. Een afscheid waarbij de wensen van de overledene centraal staan en persoonlijke aandacht erg belangrijk is, een afscheid waarbij u kunt zijn wie u bent en u de tijd krijgt om te delen wat u wilt delen.
 
Loes Jonkers Uitvaartverzorging staat voor uitvaartzorg recht uit het hart. Het is voor ons belangrijk om het afscheid van u of uw dierbare zo persoonlijk mogelijk te laten zijn. Een afscheid waar u als naasten met een instemmende knik op terug kunt kijken. Omdat afscheid nemen meer is dan alléén een mooie uitvaart.
 
Voor een persoonlijk, waardig, liefdevol afscheid en een uitvaartleider die de tijd neemt om aan uw verhaal en uw emotie gehoor te geven kunt u met elke verzekering bellen naar Loes Jonkers Uitvaartverzorging.
 
Hartelijke groet,
Loes Jonkers-van Bemmel

Delen: