De laatste keer

De laatste keer….

Nooit staan wij mensen erbij stil, dat alles wat je doet weleens de laatste keer kan zijn. Gelukkig maar, want anders is het leven wel zwaar. Maar wat als je een dierbaar iemand verliest…? Je realiseert je dat alles wat je dan nog voor jouw dierbare kan doen, de laatste keer zal zijn. Amare Memoria uitvaartverzorging wil u zoveel mogelijk de tijd en de ruimte geven bij alle laatste momenten die u nog heeft met uw dierbare.

Afscheid nemen in een uitvaartcentrum, of afscheid nemen bij u thuis? Het is mogelijk om uw dierbare over te brengen naar een uitvaartcentrum. Soms kunt u dan kiezen voor een 24-uurskamer, waarbij u de sleutel krijgt van die kamer. U kunt dan op ieder gewenst moment naar uw dierbare toe. Een andere mogelijkheid is een algemene opbaring, waarbij de bezoeken op afspraak plaats vinden.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun dierbare, gedurende de dagen naar het afscheid toe, thuis te houden. Het woord thuis zegt het eigenlijk al, een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Een plek waar je kunt zijn wie je bent. Voor u misschien wel de juiste plek om dag voor dag een beetje meer afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Ieder moment kunt u naar uw dierbare toe, even een muziekje draaien, de kamer vullen met bloemen van familie, vrienden en bekenden of nog even samenzijn. Nog even zo dichtbij, voordat het definitieve afscheid daar is.

Thuis, waar het veilig en vertrouwd voelt, vertrekken we op de dag van het afscheid. Voor de laatste keer verlaat uw dierbare zijn of haar thuis.

Hartelijke groet,
Loes Jonkers-van Bemmel

Delen: