Liefdevol afscheid nemen

Liefdevol afscheid nemen…

Keuzes maken staat centraal in ons leven. De ene keer zijn het makkelijke keuzes, de andere keer kosten ze wat meer moeite. 
Een van die moeilijke keuzes uit het leven is de keus die gemaakt moet worden op het moment dat je een dierbaar iemand verliest.
Je wereld staat op zijn kop, verdriet, angst, boosheid en alle emoties die bij een verlies van een dierbare komen kijken. En dan komt daar het moment dat je de stap moet zetten om de uitvaartondernemer te bellen.
 
Vragend kijken jullie elkaar misschien aan, wie moeten we dan bellen? En kunnen we overal terecht?
 
Het maakt niet uit waar en of je verzekerd bent, Loes Jonkers Uitvaartverzorging kan altijd de uitvaart van uw dierbare verzorgen. Wij zorgen, indien nodig, voor de afhandeling met de verzekeraar.
Samen met u nemen wij de tijd en de ruimte om met liefdevolle aandacht de laatste verzorging van uw dierbare te verzorgen.
Nadat wij uw dierbare gewassen en gekleed hebben, zullen we met u de wensen voor het afscheid bespreken. Omdat afscheid nemen meer is dan alléén een mooie uitvaart, staan we dan ook graag stil bij wie de persoon was, daarnaast is er tijd en aandacht voor uw verhaal en uw emotie.
Samen komen we stap voor stap dichterbij een waardig afscheid van uw dierbare.
 
Hartelijke groet,
Loes Jonkers-van Bemmel

Delen: