Uitvaartwensen vastleggen

Uitvaarwensen vastleggen…? Dit roept wellicht vragen bij u op. Eigenlijk wilt u helemaal niet bezig zijn met het vastleggen van uw uitvaartwensen. Want een wens is toch iets dat je heel graag wil en dat je hoopt dat uit zal komen… het roept dus nogal wat verwarring op in onze gedachten.
Toch wil ik vandaag aandacht besteden aan het vastleggen van uw uitvaartwensen. De ervaring leert mij dat in een verdrietige periode, een periode van verlies en het regelen van een uitvaart, het voor de nabestaanden erg prettig is als zij weten wat uw wensen waren met betrekking tot uw afscheid.
Het is mogelijk om uw wensen in een voorgesprek te bespreken. Samen met mij te kijken naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van een uitvaart. Een voorgesprek heeft één groot voordeel u kunt op dat moment zien wie de persoon is achter de naam, voelen of zij voldoet aan uw verwachtingen en voelen of u het vertrouwen voor het regelen van uw afscheid in haar handen wil leggen.
Vandaag de dag wordt er steeds meer gesproken over afscheid nemen, verlies, verdriet en over wat er zoal mogelijk is op het gebied van een uitvaart. Voor de mensen die het moeilijk vinden om in een voorgesprek aan tafel hardop over deze wensen te spreken, maar wel graag de mogelijkheid hebben om hun wensen vast te leggen, heb ik het “Mijn laatste wensen” stappenplan gebouwd.
 
In het “Mijn laatste wensen” stappenplan bied ik u de mogelijkheid om uw wensen met betrekking tot een uitvaart vast te kunnen leggen, de mogelijkheden te bekijken en inzicht te krijgen in de te verwachten kosten.
Als u alle stappen heeft doorlopen krijgt u de mogelijkheid om bij de laatste stap uw wensen te printen en/of te verzenden aan Loes Jonkers Uitvaartverzorging. Indien u kiest voor verzenden ontvangt u een begroting op maat.
 
Na het invullen van het “Mijn laatste wensen” stappenplan kunt u uw wensen bespreken met uw dierbaren of aan hen aangeven dat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt door het invullen van het stappenplan. Dat u een geprinte versie bewaard bij uw belangrijke documenten. Zo weten uw dierbaren waar zij, als het moment daar is, uw wensen terug kunnen vinden en ontzorgt u hen in deze moeilijke periode van afscheid nemen. En u… u kunt het loslaten en doorgaan met genieten van het leven, genieten van de mensen om u heen en van alles dat u dierbaar is.
Wilt u na dit gelezen te hebben een voorgesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. Wilt u liever uw wensen invullen in het “Mijn laatste wensen” stappenplan dan kan dat via de button ‘Uitvaartwensen’ op de homepage of via het menu ‘Mijn laatste wensen’ op de website: www.loesjonkersuitvaart.nl

Hartelijke groet,
Loes Jonkers-van Bemmel

Delen: