U kunt ons dag en nacht bereiken voor een melding van overlijden op telefoonnummer 06 48 895 895.

Crematorium Slangenburg Doetinchem

Ten oosten van Doetinchem vindt u Crematorium Slangenburg. Het crematorium ligt dicht bij Kasteel Slangenburg. De ruimtes zijn warm en sfeervol ingericht. Er wordt een huiselijke sfeer gecreëerd. Kleuren, geuren, materialen, geluiden en beelden sluiten aan op de emoties die u als nabestaanden en bezoekers ervaart. Dit maakt Crematorium Slangenburg een warme plek voor een waardig afscheid.

Crematorium Slangenburg beschikt over twee aula’s. De Van Baerzaal is de grote aula waar zitplek is voor 150 personen. Uiteraard is dit uit te breiden met staanplaatsen. Er kan bij een grotere groep belangstellenden in de ontvangstruimte meegekeken worden op beeldschermen.

’t Voorhuus is een kleinere intieme aula, deze ruimte is geschikt voor maximaal 25 personen. Het bijzondere aan ’t Voorhuus is dat het afscheid, de dienst en de condoleance plaats vindt in één ruimte.

Crematorium Slangenburg Doetinchem werkt met zogenaamde pakketten. Dat wil zeggen dat u kiest voor een aantal minuten auladienst gecombineerd met een aantal minuten koffiekamer. Of u kiest voor een aantal minuten auladienst zonder gebruik van de koffiekamer.

Voor meer informatie over deze pakketten, de mogelijkheden en de kosten kunt u contact opnemen met Loes Uitvaartverzorging, telefoonnummer 06 48 895 895. Wij zullen samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en zullen uw wensen zoveel als mogelijk inwilligen.

Van Baerzaal Crematorium Slangenburg