U kunt ons dag en nacht bereiken voor een melding van overlijden op telefoonnummer 06 48 895 895.

Wat houdt de laatste verzorging in?

Wij zullen u altijd vragen of u wilt helpen bij de laatste verzorging van uw dierbare. Helpen op uw manier, niets is goed of fout, helpen als het voor u wat toevoegt.

Maar wat is de laatste verzorging dan precies?

Op het moment dat u ons gebeld heeft om het overlijden van uw dierbare te melden komen wij op een afgesproken tijdstip naar u toe. Bij binnenkomst zullen wij u vragen wat er gebeurd is, met liefdevolle aandacht zullen wij luisteren naar uw verhaal en is er tijd en ruimte om stil te staan bij uw emotie.

Daarna zullen wij overgaan tot de laatste verzorging. Als u wilt helpen is dat natuurlijk mogelijk, vindt u dit moeilijk maar wilt u er wel bij zijn dan is dat ook goed, wilt u er helemaal niet bij zijn om wat voor een reden dan ook dan mag u dat ook aangeven. Niets is goed of fout, wat u ook beslist.

De laatste verzorging bestaat uit het wassen en kleden van uw dierbare. Maar voor ons is de laatste verzorging meer dan alleen het wassen en kleden. De mooiste gesprekken met u als nabestaande ontstaan vaak tijdens de laatste verzorging. Na het wassen en kleden mag u, als u dat wilt, de handen van uw dierbare nog een keer even masseren met vochtinbrengende en lekker geurende massagelotion.

Want een liefdevolle laatste verzorging dat is waar uw dierbare recht op heeft.