U kunt ons dag en nacht bereiken voor een melding van overlijden op telefoonnummer 06 48 895 895.

Laatste wensen

Uitvaarwensen vastleggen…? Dit roept wellicht vragen bij u op. Eigenlijk wilt u helemaal niet bezig zijn met het vastleggen van uw uitvaartwensen. Want een wens is toch iets dat je heel graag wil en dat je hoopt dat uit zal komen… het roept dus nogal wat verwarring op in onze gedachten. Toch wil ik graag aandacht besteden aan het vastleggen van uw uitvaartwensen. De ervaring leert mij dat in een verdrietige periode, een periode van verlies en het regelen van een uitvaart het voor de nabestaanden erg prettig is als zij weten wat uw wensen waren met betrekking tot uw afscheid.

Het is mogelijk om uw wensen in een voorgesprek te bespreken. Samen met mij te kijken naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van een uitvaart. Een voorgesprek heeft één groot voordeel u kunt op dat moment zien wie de persoon is achter de naam, voelen of zij voldoet aan uw verwachtingen en voelen of u het vertrouwen voor het regelen van uw afscheid in haar handen wil leggen.
Vandaag de dag wordt er steeds meer gesproken over afscheid nemen, verlies, verdriet en over wat er zoal mogelijk is op het gebied van een uitvaart.

Bel vrijblijvend voor een kennismaking gesprek 06 48 895 895

 

Het is mijn uitdrukkelijke wens dat ik word:

Verzorging van de rouwkaarten

Rouwadvertentie

Opbaring in rouwcentrum

Opbaring in woonhuis

Een rouwdienst

Volgauto's

Wensen betreffende de laatste rustplaats:

Wensen betreffende de laatste rustplaats

2 + 15 =