7

Loes van Bemmel

Wat is mijn verhaal

Soms kom je op een punt in je leven waarop je weet dat het pad dat je bewandelt niet het juiste is. In gedachten beredeneer je waarom je het werk doet wat je doet en waarom het belangrijk is om dat te blijven doen.

Maar wat als je gevoel sterker is dan je gedachten? Dan kom je op een kruispunt. Wat ben ik dankbaar dat ik op dat kruispunt mijn hart heb durven volgen.

 

Loes van Bemmel

Ik heb heel bewust maar vooral op basis van mijn gevoel gekozen voor het werken als uitvaartleider. Het werken in de uitvaartzorg voelt voor mij als thuiskomen, dit is waar mijn hart ligt. En wat een fijn gevoel te mogen ervaren dat moeten werken, mogen werken is geworden.

Mijn naam is Loes van Bemmel. Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in Duiven. Ik ben werkzaam als gediplomeerd uitvaartverzorger in de regio de Liemers, de Achterhoek en Montferland. En in overleg ook daarbuiten.

Wat maakt dit werk voor mij zo bijzonder?

Iedere situatie die zich aandient is anders, geen enkel gezin is hetzelfde. Iedere familie heeft een uniek en eigen verhaal. Ik vind het dan ook een bijzondere eer om naar het unieke en eigen verhaal van een familie te mogen luisteren en dit mee te mogen nemen gedurende de periode dat ik hen begeleid.

Dankbaar ben ik dat ik zo ontzettend dichtbij mag komen in de meest emotionele periode van hun leven.
Op basis van vertrouwen gaan we samen vormgeven aan de invulling van de uitvaart en de laatste wensen van de overledene.

Ik begeleid en assisteer waar nodig en ik voel aan op welke punten het belangrijk is om een stap terug te doen zodat de familie alle tijd en ruimte krijgt die ze nodig hebben.