Hoe kan ik u van dienst zijn?

Een melding van overlijden dient zich meestal niet in het voren aan. Soms heb je alle tijd maar is er op dat moment geen melding van overlijden. Soms ben je heel erg druk en lijkt de telefoon niet op te houden met rinkelen.

Als uitvaartondernemer wil je natuurlijk geen enkele familie te kort doen en wil je voor iedere familie evenveel tijd hebben, dat is immers waar de mensen ook recht op hebben. Voor hen doet het er niet toe of je druk bent of niet, zij hebben je nodig en zij leggen hun vertrouwen in jouw handen. Ze hebben recht op goede en professionele hulp.

Loes van Bemmel

Door het onvoorspelbare in ons beroep is het natuurlijk moeilijk om een vaste kracht in dienst te nemen. Want in de rustige periodes kunt u het prima zelf redden. Juist daarom kan ik er voor u zijn als freelance uitvaartleider. Met alle tijd, liefdevolle aandacht, rust en ruimte sta ik graag klaar voor de familie en nabestaanden.

U kunt me inhuren zowel per regeling als voor een bepaalde periode. Vooraf spreken we duidelijk af wat ik wel of niet van u overneem, tegen welk tarief en wat de basisnormen en waarden van uw bedrijf zijn om uit te dragen. Zo weet u als uitvaartondernemer direct waar u financieel aan toe bent. Nog belangrijker; u weet zeker dat de familie door een goede, professionele en liefdevolle uitvaartleider begeleid wordt.

Een eerste kenningsmakingsgesprek vind ik dan ook van essentieel belang om er zeker van te zijn dat ik exact ben en doe wat u als uitvaartondernemer graag wilt zien in een uitvaartleider.

Wilt u van mijn diensten gebruik maken, dan ben ik graag bereid om mij aan u voor te stellen. U kunt mij telefonisch benaderen; 06 48 895 895 of een e-mail sturen naar: info@loesuitvaartverzorging.nl

Ik hoop u te ontmoeten,