U kunt ons dag en nacht bereiken voor een melding van overlijden op telefoonnummer 06 48 895 895.

Crematorium De Omarming Zutphen

Afscheid nemen van uw dierbare bestaat uit tal van mogelijkheden. Wij streven er naar om zoveel mogelijk gehoor te kunnen geven aan de wensen van de overledenen en de nabestaanden. Het is dan ook mogelijk om een intiem afscheid te houden in de Walburgzaal van Crematorium “De Omarming” in Zutphen. In de Walburgzaal zijn maximaal 35 zitplaatsen.
Verwacht u meer mensen dan kiezen we voor de Monetzaal met 195 zitplaatsen. Beide aula’s beschikken over een warme uitstraling.
Projectie van foto’s van uw dierbare of ander beeldmateriaal tijdens de afscheidsdienst, (live) muziek, een voordracht, het al dan niet dalen van de kist; alle voorwaarden voor een persoonlijk en waardig afscheid van uw dierbare zijn aanwezig.
Er is een geluidsinstallatie waarmee u uw eigen muziek kunt laten afspelen, wilt u muziek uit het muziekboek kiezen dan is dat ook mogelijk, “De Omarming” beschikt over 7000 muziekstukken.

Wilt u meer informatie over Crematorium “De Omarming” Zutphen dan kunt u contact opnemen met Loes Uitvaartverzorging. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 48 895 895.