U kunt ons dag en nacht bereiken voor een melding van overlijden op telefoonnummer 06 48 895 895.

Uitvaartzorg Achterhoek

Op het moment dat er in uw directe omgeving een dierbaar persoon van u overlijdt, komt er veel op u af. Buiten de emoties die het overlijden van uw dierbare bij u oproept moet u ook nadenken over de wijze waarop u afscheid wil nemen van uw dierbare. Loes Uitvaartverzorging kan u hierbij begeleiden, het maakt hierbij niet uit waar en of u verzekerd bent. Onze persoonlijke benadering, liefdevolle aandacht, rust, ruimte, betrokkenheid, deskundigheid en onze vertrouwde uitstraling zorgen ervoor dat u zich al snel op uw gemak zal voelen.

Met de kennis die wij bij ons dragen over de Achterhoek kunnen wij u zeer goed begeleiden in deze moeilijke periode.

Op het moment dat u opzoek bent naar een uitvaartondernemer die alle tijd neemt voor het regelen van de uitvaart van uw dierbare, liefdevolle aandacht, tijd en ruimte heeft voor uw verhaal en uw emotie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waar moet u aan denken wat het regelen van de uitvaart betreft?

Allereerst is het van belang dat u het overlijden zo snel mogelijk meldt. U kunt ons hiervoor dag en nacht bereiken via het telefoonnummer 06 48 895 895. Daarnaast kunt u onder andere denken aan de volgende vervolgstappen:

Er komt dus veel op u af voor het regelen van een persoonlijk en waardig afscheid van uw dierbare. Hiervoor is Loes Uitvaartverzorging de geschikte uitvaartondernemer om in regio De Achterhoek de uitvaart te verzorgen. U kunt ons voor meer informatie altijd mailen info@loesuitvaartverzorging.nl

Voor het melden van een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar op het telefoonnummer: 06 48 895 895.