U kunt ons dag en nacht bereiken voor een melding van overlijden op telefoonnummer 06 48 895 895.

Afscheidhuis De Liemers Duiven

Loes Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten in Duiven en omgeving. Te denken valt aan uitvaartzorg Duiven, uitvaartzorg Zevenaar, uitvaartzorg Pannerden, uitvaartzorg Babberich, uitvaartzorg Angerlo, uitvaartzorg Lathum, uitvaartzorg Giesbeek, uitvaartzorg Oud-Zevenaar en uitvaartzorg Ooy. Duiven maakt onderdeel uit van uitvaartverzorging de Liemers.

Voor een opbaring in de omgeving Duiven kunnen wij terecht bij Afscheidshuis De Liemers, ook wel uitvaartcentrum Duiven. Dit uitvaartcentrum grenst aan de gemeentelijke begraafplaats ’t Heilige Lant aan de Rijksweg te Duiven.
Het afscheidshuis kent één opbaarruimte. In de week van het afscheid is het mogelijk om uw dierbare zo vaak als u wilt te bezoeken. Dit bezoek gaat op afspraak en kunnen wij, in overleg met u, voor u vastleggen. Het gebouw is recent volledig gerenoveerd en geeft ruimte voor een kleine afscheidsdienst voor circa 50 personen. Daarnaast is het heel goed mogelijk om de condoleanceavond te houden bij Afscheidshuis De Liemers. Er is voldoende ruimte om de genodigden de tijd te geven afscheid te nemen van uw dierbare, u als familie te condoleren en eventueel een kop koffie of thee aan te bieden.